Vodjenje Društvenih Mreža

Koji Paket Najviše odgovara vašem biznisu?

Pogledajte naše TEDY MIX PAKETE KREIRANE ZA MALE BIZNISE

Do sad vam je već sigurno jasno da su biznis profili na DRUŠTVENIM MREŽAMA obavezni deo vašeg poslovanja.One su veoma moćno oružije za promociju vašeg proizvoda ili usluga, a odlično su sretstvo za pravljenje sopstvenog brenda. Aktivno prisustvo na društvenim mrežana drastično ćete uvećati broj potencijalnih klijenata, a na taj način ćete ih zainteresovati za vaše proizvode ili usluge. 

Takodje svesni da većina malih biznisa nema velike budžete za ovaj sektor svog poslovanja trudili smo se da napravimo pakete koji su prilagodjeni i za one biznise sa manjim budžetom.

[wdcl_image_carousel animation_speed=”1000ms” autoplay_speed=”2500ms” is_variable_width=”on” slide_width=”297px” arrow_color=”#333333″ arrow_bg=”#dddddd” arrow_border_color=”#333333″ icon_right=”$||divi||400″ pagi_height=”3px” pagi_width=”3px” pagi_spacing=”20px” slide_width_tablet=”” slide_width_phone=”” slide_width_last_edited=”on|phone” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” width=”89%” custom_margin=”18px|-3px|||false|false” custom_margin_tablet=”” custom_margin_phone=”|-3px|||false|false” custom_margin_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”0px|0px||0px|false|false” global_colors_info=”{}”][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/12/butikinsta.png” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/12/Kebab-insta.png” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/12/saloninsta.png” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/12/toyjoy.png” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][/wdcl_image_carousel]

PONUDA I CENE PAKETA

Tedy MIX I

 3790rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

Objave na Fb i Instagramu

N

4 do 6 objava mesečno

FB post , Insta Feed , Fb & Insta Story

N

Kreiranje sadržaja

Naši vizuali i tekstovi objava

N

Mesečno izveštavanje

N

Tedy Servis za partnere

Ovaj paket je predvidjen za sve Vas koji veruju da su vam društvene mreže manje bitne za uspešno poslovanje ali ste svesni da ih morate posedvati. Izaberite MIX I i vaš FB i INSTAGRAM profil biće lepo skockan.Lepe slike i dobri tekstovi pričaće vašu priču.

Tedy MIX II

8790rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

Objave na Fb i Instagramu

N

10 do 12 objava mesečno

FB post , Insta Feed , Fb & Insta Story

N

Kreiranje sadržaja

Naši vizuali (slika + video) i tekstovi objava

N

Mesečno izveštavanje

N

Kontrola SPAM poruka

N

Tedy Servis za partnere

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji želite da Vaš mali biznis bude prepoznat na Društvenim mrežama. Imate dobar proizvod ili uslugu ali ne želite da budete predosadni sa objavama već da vaše objave budu lepe za oko sa dobrom informacijom koju prenosite u tom momentu. Izaberite onda MIX II paket a nama prepustite sve ostalo. Bićete zadovoljni ! 

Tedy Mix III

od 15790rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

Objave na Fb i Instagramu

N

od 15 do 30 objava mesečno

FB post , Insta Feed , Fb & Insta Story , Insta Reels

N

Priprema vizuala & teksta

Min 4 Promo videa , Carousel , Giveaway objave

N

Mesečno izveštavanje

N

Kontrola SPAM poruka

N

Vodjenje komunikacije sa pratiocima

N

TEDY servis za partnere

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji Društvene mreže smatrate jako bitnim delom svog poslovanja. Uz lep biznis profil imate potrebu za češćim objavljivanjem i promocijom svojih proizvoda ili usluga. Uzmite MIX III dogovorićemo kontinuitet objava i dovešćemo vam vašu ciljnu grupu na profil. Pozovite nas da se upoznamo i napravimo zajedno pravu priču vašeg profila.

NUDIMO VAM UZ TEDY MIX PAKETE

Ostale online usluge

Pored MIX PAKETA koje smo vam ponudili ne smemo da zapostavimo jos par segmenata koji su usko vezani sa vodjenjem Drustvenih mreza . Mi smo izdvojili sledce: 

Promocija Objava na FB i INSTA platformi

Pored postavljanja objava na društvenim mrežama koliko god da ona organski dobro prodje nekad imate potrebu da tu objavu ipak pokažete većem broju ljudi-ciljanom targetu . To radimo preko FB platforme ADS MENAGER koja za cilj ima da vašu objavu donese do ciljanog targeta koji zajedno odabiramo. Minimalni budžet za promociju na dnevnom nivou je 1$(oko 100rsd).

Svi naši partneri sa MIX PAKETIMA mogu da računaju na našu pomoć kod što boljeg targetiranja publike jer TEDY TIM ima prave ljude za taj posao . Iznos koji plaćate nama za postavljanje kampanja je 20% od ukupnog budzeta vaše kampanje.

Kampanja 10000rsd – Tedy Usluga je 2000rsd

Profesionalno fotografisanje i snimanje

Ako niste zadovoljni postojećim vizualima i video snimcima u sklopu dela naših usluga nudimo profesionalnog fotografa koji će islikati vaše proizvode , prostor snimiti profesionalni video prostora uraditi Virtuelnu turu prostora ili snimak dronom. Ako želite da vaše Dr Mreže izgledaju savršeno moramo se potruditi zajedno da tako bude. 

Za vise informacija o cenama kontaktirajte nas. 

OTVARANJE i SETOVANJE PROFILA NA FB & INSTAGRAMU

Tek otvoreni , ne znate gde će te pre od obaveza. Potrebne su vam Dr Mreže ali nemate previše iskustva. Ako izaberete neki od naših MIX PAKETA ili ste naš TEDY PARTNER sa BASIC PAKETOM otvaranje i kompletno setovanje FB i Instagram poslovnog profila naplaćujemo 1999rsd.

Izaberite paket po meri vašeg biznisa! 

Prijavite vaš biznis i postanite naš TEDY PARTNER još danas . Jer mnogi uspešni mali biznisi već su naši partneri.