fbpx

PRETVORITE SVOJ ANDROID UREDJAJ U KASU

Tedy E fiskal  pretvara vas ANDROID mobilni ili tablet uredjaj u fiskalnu kasu.

SISTEM LAK ZA KORIŠĆENJE

Sistem jednostavan za korišćenje kako za vas tako i za vaše zaposlene. 

INSTALIRAJ APP I POKRENI SVOJ BIZNIS

Kompletan sistem za novu Fiskalizaciju za samo 9990rsd

Tedy je spreman za E Fiskalizaciju

BRZ i STABILAN sistem za korišćenje koji daje sve najbitnije informacije o vašem poslovanju. Sistem je konstruisan u Android platformi što ga čini stabilnijim i bržim od ostalih POS sistema.

Sa našom platformom nemate obavezu da kupujete posebne uredjaje već možete korisite svoj. Nudimo vam kompletno rešenje za prelazak na novi sistem fiskalizacije po CENI od samo 9990rsd.

Tedy E-Fiskal (Tedy manager app) se instalira na ANDORID mobilni ili tablet uredjaj i ima mogućnost povezivanja sa štampačem preko bluetooth mreže (povezivanje bez kabla). Sa našim sistemom u svakom momentu i sa bilo koje lokacije kontrolišite svoje poslovanje.

Ono sto je najbinije a mi smatramo možda najvažnije je jednostavnost rukovanja. Sigurni smo da nećete imati problem ni vi ni vaši zaposleni u korišćenju naše kase.

Želite više informacija, budite ljubazni popunite formular i mi ćemo vas pozvati.

Tedy E Fiskal Komplet

Tedy E Fiskal app lako se povezuje sa nasim LPFR uredjajem a ceo proces prelaska na novi sistem fiskalizacije sa našim uredjajima ne traje više od 15ak minuta i što je najbitnije ne treba vam nikakva obuka sve možete uraditi sami bez ikakve pomoći strušnih ljudi. 

Pogledajte video tutorijal koji smo napravili kako da brzo i lako povežete ceo sistem . Ne gubite vreme i novac na skupu opremu i komplikovane sisteme, prijavite vaš biznis za našu Tedy E fiskalizaciju.  

 

Zašto Tedy E-Fiskal?

Sistem lak i koristan

Tedy E-Fiskal app jednostavana za rukovanje, već nakon samo nekoliko otkucanih računa videćete koliko su sve funkcije pojednostavljene. Sa sistemom kontrole imaćete uvid u svakom trenutku : najosnovnije informacije , izveštaje i statistiku. Sve vaše informacije se čuvaju na cloudu a možete ih dobiti u svakom momentu i gde god da se nalazite.

N

Ubacivanje i editovanje proizvoda

Opcija ubacivanja artikala bice uradjena sa nase strane , a naknadno editovanje mozete raditi u kasi unutar nase aplikacije.

N

Mogucnost odobravanja popusta

Odobrite popust svojoj musteriji u svakom momentu.

N

Baza podataka najvernijih mušterija - USKORO

Sa nasim sistemom mozete praviti bazu svojih redovnih kupaca, pa ih kroz nas mailing sistem mozemo obavestavati o raznim zanimljivim desavanjima vase radnje.

N

Kreiranje digitalnih kupona & vaučera

Ako ste nas Tedy Partner imacete mogucnost da kreirate svoje digitalne kupone i tako dodatno radite na privlacenju novih i zadrzavanju starih kupaca.

U 3 klika do bitnih informacija

Sa TEDY E-Fiskal app ce vam sve najosnovnije i najbitnije informacije biti uvek na dohvat ruke. U samo nekoliko klikova imaćete informacije:

N

Promet po smenama

Nakon zavrsetka smene jednostavnim pritiskom dugmeta stici ce vam na mail kompletan izvestaj zavrsene smene

N

Dnevni & periodični izveštaji

Pregledi pazara i potrošnje

N

Izveštaj o zaposlenima (USKORO)

Broj radnih dana i sati , prijava&odjava sa posla , učinak

N

Slanje izveštaja na mail

Brza instalacija i online obuka zaposlenih

Tedy E-Fiskal app moze se instalirati na bilo koji Android uredjaj (Telefon ili Tablet). Ne zahteva preskupe uredjaje ni previse dodatne opreme. Ukoliko nemate svoju ne brinite, od naše firme možete dobijate opremu na koriscenje. Obavezan je samo depozit koji garantuje eventualna oštećenja naše opreme.

N

Depozit za Tedy E Fiskal tablet 7inch - 6990rsd

N

Depozit za Tedy E Fiskal Tablet 8inch - 9990rsd

N

Depozit za Tedy E Fiskal Tablet 10inch - 12990rsd

N

Depozit za Termalni štampač - od 4990rsd do 7990rsd

N

Nosač za tablet - 1 do 6000rsd

U ponudi imamo nekoliko vrsta nosaca za uredjaj od toga zavisi i cena istih.

N

LPFR Paket - 9990rsd

Jedini uredjaj koji morate da obezbedite od nas je hardverski LPFR sa sertifikovanim softverom  koji je obavezan za svaki biznis koji radi sa fiz.licem  + dobijate u paketu i čitač kartice za bezbednosni element(za naš sitem ide Standard kartica  od poreske uprave)

TEDY E Fiskal paket 

Tedy Android uredjaj

Sa našom aplikacijom vaš tablet ili telefon android uredjaj postaje i vaša fiskalna kasa. Ne trošite novac na skupe uredjaje , a ukoliko nemate nemojte brinuti Tedy vam ustupa svoj uredjaj pogodan za vaš biznis uz odgovarajući depozit.

Tedy Bluetooth Štampač

Ukoliko vam je potreban štampač za vaš biznis mi vam nudimo Termalni Bluetooth štampač koji se lako povezuje sa našim sistemom. Ukoliko imate svoj bluetooth štampač ili kucate mali broj računa ovaj naš uredjaj nije vam potreban. Takodje napominjemo da se računi otkucani na našoj kasi mogu slati direktno na mail.

Tedy LPFR BOX

Obavezan uredjaj za sve poreske obveznike sem za one koji prodaju svoju robu ONLINE. Naš uredjaj malih je dimenzija (kao internet ruter) , jednostavan je za povezivanje i puštanje u rad. Kompletan tutorijal kako to da uradite kad vam naš paket stigne na adresu nadjite na našem YOUTUBE kanalu. Uz njega dobijate i čitač kartice u koji ubacujete svoj BE (bezbednosni element) dobijen od poreske uprave.

Naše rešenje idealno je za razne delatnosti

HoReCa sektor

Fast Food & Kafe

Sport & Rekreacija

Veterinari & Grommer-i

Butici & Maloprodajne radnje

Zubari & Medicinari

Tedy E Fiskal BasicTedy E-FISKAL Basic

Jednokratno 9990rsd – LPFR Box

1290rsd/mes

N

Za biznise koji izdaju do 10ak računa dnevno

N

Obavezan android uredjaj sa vaše strane

N

Brza instalacija i puštanje sistema u rad (do 72h)

N

Opcija slanje računa isključivo na mail klijenta

N

Podrška 24/7

N

Bez ugovorne obaveze

Paket pogodan za: autoprevoznike , automehaničare , sportska udručenja i školice sporta , online prodavnice , škole stranih jezika…

Nakon prijave bićete kontaktirani od strane našeg tima za najbolju opciju za vaš biznis.

Tedy E Fiskal Duo Tedy E-FISKAL Duo

Jednokratno 14890rsd – LPFR Box & Termalni štamač

1290rsd/mes

N

Za sve tipove biznisa

N

Obavezan android uredjaj sa vaše strane

N

Brza instalacija i puštanje sistema u rad (do 72h)

N

Opcija štampanja računa ili slanja klijentu na mail

N

Podrška 24/7

N

Nosač za vaš android uredjaj

N

Bez ugovorne obaveze

Paket pogodan za: Salone lepote,dečije igraonice,veterinare, zubare…

Nakon prijave bićete kontaktirani od strane našeg tima za najbolju opciju za vaš biznis.

 

Tedy E-FISKAL Mix

cena od 9990rsd – LPFR Box , Štampač , Tablet sa nosačem

1290rsd/mes

N

Za sve tipove biznisa

N

Tedy Tim vam pravi idealan mix uredjaja za vaš biznis

N

Brza instalacija i puštanje sistema u rad (do 72h)

N

Opcija štampanja računa ili slanja klijentu na mail

N

Podrška 24/7

N

Nosač za android uredjaj

N

Bez ugovorne obaveze

Paket koji odgovara skoro svim delatnostima. Naš tim će da napravi najbolji paket uredjaja za vaš biznis.

Nakon prijave bićete kontaktirani od strane našeg tima za najbolju opciju za vaš biznis.

Šta ste nas pitali?

Do kada moram da pređem na novi model fiskalizacije?

Prelazni period za implementaciju novog modela traje do 30.04.2021. godine. Praktično, od 01.05.2022. godine svi obveznici fiskalnih kasa moraju imati instaliran i funkcionalan novi fiskalni uređaj.

Tokom prelaznog perioda, firme mogu postepeno da se prebace na novi sistem, tako što će nove kase instalirati po objektima, ako ih imaju više. Pozovite nas za vise informacija.

Da li je za novu fiskalizaciju neophodan internet, s obzirom na to da LPFR radi i bez interneta?

Da, internet konekcija obavezna je stavka e-fiskalizacije. S obzirom na to da često ne možemo da utičemo na konstantnu internet konekciju bez ikakvih prekida, LPFR omogućava bezbedno čuvanje svih podataka vezanih za fiskalizaciju. Račun je moguće izdavati i kada postoji prekid internet veze. LPFR u skladu sa zakonom, poreski obveznici su u obavezi da imaju najmanje jedan lokalni procesor fiskalnih računa po prodajnom objektu

Šta je bezbednosni element i da li moram da ga posedujem?

Bezbednosni element je obavezan deo sistema i služi za autentifikaciju korisnika. Na njemu se nalazi elektronski sertifikat. On može biti u fizičkom obliku (hardverski) ili softverski (programski, bez fizičkog oblika). Korisnici su se do sada već susretali sa elektronskim sertifikatima na pametnim karticama (na primer na čipovanoj ličnoj karti ili posebno izdatoj kartici sertifikacionih tela) ili USB tokenima, koje su koristili u radu na portalima Poreske uprave, Agencije za privredne registre ili eUprave.

Za izdavanje bezbednosnog elementa, zahtev se podnosi preko portala ePorezi, a elektronski sertifikat se preuzima na šalteru „Vaš poreznik“ u nadležnoj filijali Poreske uprave. Preuzimanje može da se obavi samo lično od strane osobe kojoj se bezbednosni element izdaje. Kao i svi elektronski sertifikati, i bezbednosni element ima ograničenu velidnost, i to sa rokom trajanja od godinu do 4 godine.

Da li na TEDY E FISKAL fiskalnom računu mogu da se nađu i podaci koji nisu obavezni (na primer reklamne poruke)?

Na fiskalnom računu nasi partneri mogu  da ispisuju i druge podatke, recimo kontakt podatke ili reklamne poruke. Neophodno je da ovi dodatni podaci budu ispisani manjim fontom od teksta kojim su ispisani podaci o prometu.

Kako će se štampati fiskalni računi?

Dužni ste da obezbedite štampač za štampu fiskalnih računa, a preporuka i najbolja opcija je svakako termalni štampač. Uz oba Tedy E Fiskal paketa mi nudimo termalni stampac koji je odgovarajuci.

Na koji način se uvodi e-fiskalizacija i šta je potre

Obveznik fiskalizacije je dužan da elektronskim putem Poreskoj upravi dostavi podatke o poslovnim prostorima i poslovnim prostorijama u kojima će koristiti elektronski fiskalni uređaj, i to za svaki poslovni prostor i poslovnu prostoriju pojedinačno u kojima obavlja delatnost.

Svakom obvezniku e-fiskalizacije koji bude uspešno izvršio prijavu će biti dodeljena Jedinstvena oznaka poslovnog prostora. Takođe, preko elektronskog servisa za fiskalizaciju kome se pristupa direktno preko portala ePorezi, svako autorizovano lice je dužno da traži izradu bezbednosnih elemenata (BE) za određeni PIB i određeni poslovni prostor koji je prijavljen. Račun koji bude izdat bez korišćenja BE neće se smatrati fiskalnim računom.

Pre početka e-fiskalizacije, obveznik je dužan da obezbedi:

  • LPFR – Lokalni procesor fiskalnih računa
  • ESIR – Elektronski sistem za izdavanje računa
  • BE – Bezbednosni element koji će elektronski potpisivati fiskalni račune (bezbednosni element dodeljuje Poreska uprava)

Obveznik je dužan da obezbedi i štampač za štampu fiskalnih računa, a preporuka i najbolja opcija je svakako termalni štampač. 

Tedy vam nudi kompletno resenje stoga budite slobodni da nas kontaktirate.

Kontrolišite svoj biznis uvek i sa bilo koje lokacije uz TEDY E-Fiskal app

Pošaljite nam vaše podatke ukoliko ste zainteresovani , brzo ćemo vas kontaktirati i doći da prezentujemo sistem.

E Fiskalizacija za 9990rsdNaša Aplikacija pretvara vaš Telefon/Tablet u fiskalnu kasu

Testirajte nasu e fiskal aplikaciju besplatno ODMAH, sigurni smo bicete ZADOVOLJNI. Popuni online prijavu i pozvacemo vas brzo !