TEDY PONUDA WEB PAKETA

 Websajt za 72h

Neka vas biznis dobije website koje ce vas predstaviti u najboljem svetlu. Sa nama dobijate optimizovan sajt za sve uredjaje sa  održavanjem i bekapom + domen & hosting.

 

Paketi veĆ od 1990rsd/mes

Tedy Web Paketi

Šta dobijate sa Tedy Web Paketima

Custom website prilagodjen i optimizovan za sve uredjaje

Osnovno SEO podešavanje

Custom dizajn svake strane

Održavanje i redovni Bekap podataka

Domen & Hosting na Tedy serverima po SUPER CENI

izrada websajta

Prepustite kompletan posao Tedy Timu

Potreban vam je websajt ili niste zadovoljni postojećim. Znamo da ste preokupirani svojim svakodnevnim poslovnim obavezama.Zato smo u ponudu i ubacili WEB pakete. Ideja je da vam u kratkom vremenskom roku izradimo savršen sajt koji će na najbolji način da prezentuje vaš mali biznis u ONLINE svetu. Sa iskustvom koji naš tim ima nećemo vam trošiti puno vremena, dovoljan nam je samo jedan kratak sastanak kako bi došli do osnovnih info o vašem biznisu a sve ostalo će uraditi naš tim… U roku od 72h vaš sajt je gotov.

Prijavite vaš biznis za besplatne konsultacije.

Dugo smo bili u potrazi za firmom koja će nam izraditi sajt preko kojeg ćemo promovisati svoj biznis i dati mogućnost našim mušterijama da poruče online naše proizvode.  Tedy Tim je u potpunosti zadovoljio potrebe naše firme a nadamo se da će naša medjusobna saradnja u budućnosti biti još bolja.

Snovi Art zavese

Online shop - Web ++ paket

Imali smo loše rešenje websajta a onda smo smo na preporuku došli do Tedija. Ispoštovali su sve što smo dogovorili i sada smo zadovoljni. Redovno nam održavaju sajt i jako su ažurni kad god im pošaljemo neku izmenu. Tedy Ekipa je super i nećemo vas menjati za sad samo tako nastavite.

VR Beauty

Basic sajt - Web + paket

Od Tedija smo uzeli WEB i Deliveri paket za naš fast food. Brzo i pedantno uradjeno.Na websajtu su nam namestili i opciju da naše mušterije mogu direktno sa sajta da poruče našu klopu. Sve radi odlično a zaposleni lako kontrolišu porudzbine preko sajta. Za te pare to nema nigde stvarno. 

Pobednik Fast Food

Basic websajt - Web+ paket

Samo neki od zadovoljnih partnera sa Tedy Web Paketima – KLIK da pogledaš sajt

[wdcl_image_carousel animation_speed=”3000ms” autoplay_speed=”3000ms” slide_count=”1″ is_auto_height=”on” arrow_height=”28px” arrow_color=”#333333″ arrow_bg=”rgba(0,0,0,0)” arrow_border_color=”#333333″ _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”80%” max_width_tablet=”” max_width_phone=”100%” max_width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/11/website-activman.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” link_option_url=”https://activitycentar.com/” link_option_url_new_window=”on” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/11/website-kebab.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” link_option_url=”http://kebab.rs/” link_option_url_new_window=”on” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/11/website-zavese.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” link_option_url=”https://rolo-zavese.com/” link_option_url_new_window=”on” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.tedyloyalty.com/wp-content/uploads/2020/11/tehnokids-website.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” link_option_url=”https://tehnokids.com/” link_option_url_new_window=”on” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][/wdcl_image_carousel]

Izaberi svoj web paket 

Tedy web

1990rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

ONEPAGE sajt - sve info na jednoj strani

N

Odrzavanje sajta - 1 izmena mesecno

N

Profil na Tedy app

N

Domen & Hosting po promo ceni - samo za partnere

cena paketa za ostale je 30% veca

Tedy web+ 

2990rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

Website do 5 html strana

N

Odrzavanje sajta - 1 izmena mesecno

N

Promo video - do 15sek

N

Profil na Tedy app + Online order dugme

N

Domen & Hosting po promo ceni - samo za partnere

cena paketa za ostale je 30% veca

Tedy web++

 4990rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

Website do 10html strana

N

Odrzavanje sajta - do 3 izmene mesečno

N

3 Promo videa - do 15sek

N

Profil na tedy app + Online order dugme

N

E commerce store do 50proizoda

N

Domen & Hosting po promo ceni - samo sa partnere

cena paketa za ostale je 30% veca