fbpx

Vodjenje GMB Naloga

DA vaš biznis bude na google mapi

Pogledajte naše TEDY GMB PAKETE KREIRANE ZA MALE BIZNISE

Na globalnom nivou dnevno se izvrsi preko 5miliona pretraga , eto ozbiljnog razloga da se profil vase firme nadje na ovoj google platformi za biznise. 

Otvoriti profil firme na google my business-u je BESPLATAN , naravno da bi vam profil bio sto optimizovaniji kod pretrage postoji procedura kako se profil pravi i verifikuje sto je jako bitan deo celog procesa.

Svesni da mnogi od vas nemaju iskustva u ovakvim radnjama TEDY je napravio paket koji ce se baviti samo ovom online platformom. Sta ulazi u ponudu i koliko kosta pogledajte u dnu stranice.

PONUDA I CENE PAKETA

Tedy GMB Basic

3790rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

Objave i ažuriranje profila na GMB

N

4 do 6 objava mesečno

Post obajve i promo ponude 

N

Kreiranje sadržaja

Naši vizuali i tekstovi objava

N

Mesečno izveštavanje

N

Tedy Servis za partnere

Ovaj paket je predvidjen za sve Vas koji su svesni koliko Google pretraga može unaprediti vaše poslovanje. Povremene objave promo ponuda ili prezentovanje postojećih proizvoda ili usluga super su opcija za bolje pozicioniranje vašeg biznisa.

Tedy GMB Advance

5790rsd/mes

cena za Tedy partnere

N

Objave i ažuriranje profila na GMB

N

10 do 12 objava mesečno

Post objave , promo ponude

N

Kreiranje sadržaja

Naši vizuali (slika + video) i tekstovi objava

N

Mesečno izveštavanje

N

Kontrola poruka u delu za ocenjivanje

N

Tedy Servis za partnere

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji želite da Vaš mali biznis bude medju prvim firmama koje će GOOGLE da preporuči pretraživačima. Imate dobar proizvod ili uslugu , česte Akcije i Promo Ponude za klijente. Takodje bi želeli da imate i plaćene reklame na ovoj platformi onda je ovaj Paket super rešenje za vas.

NUDIMO VAM UZ TEDY MIX PAKETE

Ostale online usluge

Pored MIX PAKETA koje smo vam ponudili ne smemo da zapostavimo jos par segmenata koji su usko vezani sa vodjenjem Drustvenih mreza . Mi smo izdvojili sledce: 

Promocija Objava na FB i INSTA platformi

Pored postavljanja objava na društvenim mrežama koliko god da ona organski dobro prodje nekad imate potrebu da tu objavu ipak pokažete većem broju ljudi-ciljanom targetu . To radimo preko FB platforme ADS MENAGER koja za cilj ima da vašu objavu donese do ciljanog targeta koji zajedno odabiramo. Minimalni budžet za promociju na dnevnom nivou je 1$(oko 100rsd).

Svi naši partneri sa MIX PAKETIMA mogu da računaju na našu pomoć kod što boljeg targetiranja publike jer TEDY TIM ima prave ljude za taj posao . Iznos koji plaćate nama za postavljanje kampanja je 20% od ukupnog budzeta vaše kampanje.

Kampanja 10000rsd – Tedy Usluga je 2000rsd

Profesionalno fotografisanje i snimanje

Ako niste zadovoljni postojećim vizualima i video snimcima u sklopu dela naših usluga nudimo profesionalnog fotografa koji će islikati vaše proizvode , prostor snimiti profesionalni video prostora uraditi Virtuelnu turu prostora ili snimak dronom. Ako želite da vaše Dr Mreže izgledaju savršeno moramo se potruditi zajedno da tako bude. 

Za vise informacija o cenama kontaktirajte nas. 

OTVARANJE i SETOVANJE PROFILA NA FB & INSTAGRAMU

Tek otvoreni , ne znate gde će te pre od obaveza. Potrebne su vam Dr Mreže ali nemate previše iskustva. Ako izaberete neki od naših MIX PAKETA ili ste naš TEDY PARTNER sa BASIC PAKETOM otvaranje i kompletno setovanje FB i Instagram poslovnog profila naplaćujemo 1999rsd.

Izaberite paket po meri vašeg biznisa! 

Prijavite vaš biznis i postanite naš TEDY PARTNER još danas . Jer mnogi uspešni mali biznisi već su naši partneri.