fbpx

Dobrodošli u hotel Vračar Resort!

Vračar Resort je elitni hotel u srcu Vračara, jedne od najlepših beogradskih opština. Nalazi se u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save i nedaleko od brojnih drugih gradskih znamenitosti, sadržaja i dešavanja.

Bilo da u Beograd dolazite poslom ili kao turista, Vračar Resort je pravo mesto ako želite da uživate u prijatnoj gradskoj oazi dok se istovremeno nalazite u centru zbivanja.

Pažljivo brinu o vašem odmoru i udubnosti, pa je smeštaj u VR hotelu opremljen ležajevima vrhunskog kvaliteta i dimenzija , kao i digitalnom TV, besplatnim Wi-Fi, mini-barom, prostranim kupatilom i terasom sa koje se pruža divan pogled na baštu hotela ili Hram Svetog Save.

Na raspolaganju su vam i fitnes centar i VR wellness, koji obuhvata saunu, slanu sobu i parno kupatilo.

Sve to kako bi vaš boravak bio što udobniji i kako biste bili u prilici da se nakon poslovnih obaveza ili turističkih obilazaka odmorite i relaksirate na najbolji mogući način. U tu svhu možete uživati i u VR bazenu, dok je za decu obezbeđena VR igraonica. Za dodatno opuštanje tu je naš VR caffe.

Tedy je za Vas izabrao najbolju ponudu kod naših partnera u sklopu hotela Vračar Resort a to je wellness – 2 sata wellnessa po ceni od 1190 dinara!
Priuštite sebi i dragim osobama vrhunsko uživanje jer ćete ovakvu ponudu sigurni smo, obožavati!

Više na Tedy app u delu PROMOCIJE.

Za više informacija posetite njihov sajt www.vracarresort.rs