fbpx

Zavese Snovi se već 10 godina trude da ulepšaju Vaš pogled kroz prozor!

Garnišne, zavese i drapere izrađuju u željenim dimenzijama i nude vam usluge montaže kao i aranžiranje izrađenih dekoracija. A kako bi upotpunili želje vaših prozora nude vam i veliki izbor rolo, panel i paketo mehanizama jer sve što je potrebno vašem prozoru naći ćete u njihovim radnjama.

U asortimanu možete naći:

PAKETO ZAVESE (RIMSKE ZAVESE) 

Rimske zavese predstavljaju modernu varijantu zavesa. Njihova čar je u tome što se sastoje od platna koje se lako skida kada ga je potrebno zameniti ili očistiti. Ta platna mogu biti najrazličitijih boja ili desena, a sve to u skladu sa Vašim idejama ili potrebama. Rimske zavese su u pogledu funkcionalnosti i održavanja vrlo praktične. Osnova rimske zavese je paketo mehanizam i materijal koji je na poseban način šiven. Kače se na čičak traku te se lako skidaju i održavaju. Lako se podižu i spuštaju pomoću konopca koji prolazi kroz sam mehanizam. Ne padaju kao klasične zavese, stoje uz staklo prozora a izrađuju se po meri i želji naručioca.

ZAVESE I DRAPERIJE

Zavese su neizbežan dekor u vašem domu. Osim što daju elegantnu notu, štite i od sunčeve svetlosti i nepoželjnih pogleda. U zavisnosti od debljine i vrste materijala, možete odabrati u njihovim radnjama od finog i tankog organdina, poluorgandina, markizeta, poliestera, viskoze do punijih pamučnih, lanenih, plišanih materijala. Za tanje materijale – organdin, poluorgandin, markizet uglavnom se uzima odnos 1:2.5 ili 1:3 ( na 1m garnišne kupujete 2.5 m materijala ili 3 m materijala), za punije pamučne zavese ili draperije uglavnom je to odnos 1:2. Po želji zavese i draperije mogu da se šiju i na falte, gde ne morate sami da cigujete/nabirate zavese ili draperije, već se materijali faltaju na širinu.

ZEBRA-ROLO (DAN-NOĆ) ZAVESE 

Zebra ili dan-noć roletne sastoje se od mehanizma i platna koje se prilikom podizanja i spuštanja naizmenično otvara i zatvara, tj. dozvoljava ulazak dnevne svelosti ili ga sprečava u zavisnosti na kom nivou je mehanizam zaustavljen. Obezbeđuju optimalnu količinu sunčeve svetlosti zadržavajući privatnost za vaš dom. Zebra roletne postoje u mnogim bojama, desenima, oblicima, veličinama, tako da se lako uklapaju u bilo koji enterijer i izrađuju po želji kupca. Patent je nastao u Južnoj Koreji i trenutno je hit na svetskom tržištu.

PANELNE ZAVESE (JAPANSKI ZID)

Panelne zavese su idealno rešenje za velike staklene površine, npr. široke trokrilne prozore, balkonska vrata ili staklene zidove. Sastoje se od aluminijumske šine sa 2, 3, 4, ili 5 kanala i klizača (nosača zavese) koji klize po šinama. Broj klizača i njihova širina zavise od širine ukupnog sistema, površine koja se senči. Prednost sistema je u tome da je moguće postaviti zavese i draperije u kanale kao kod običnih plafonskih garnišni. Panelne trake mogu biti od impregniranog poliesterskog platna ili od materijala koji se koriste za klasične zavese i draperije, markizeta, organdina, tafta i drugih.

MINI ROLO I MINI ZEBRA ZAVESE

Veoma lako se montiraju na prozore i vrata. Prilikom postavljanja nije potrebno bušenje i alat i ne dolazi do oštećenja profila a izrađuju se po željenim dimenzijama.

 

Za sve zavese ili drapere koje kupite kod njih, uslugu šivenja dobijate skroz BESPLATNO a takođe šiju dekorativne jastuke, stolnjake i presvlake. Njihova usluga uključuje savetovanje, uslugu merenja vaših vrata ili prozora, kao i izrada gotovog proizvoda. Pozovite ih i doći će do vas.

Tedy je za Vas izabrao najbolju ponudu kod naših partnera Zavese Snovi – 10% popusta na ceo asortiman koju možete iskoristiti do kraja ove godine!

Više informacija o Zavese Snovi na: www.zavesepomeri.com i na Tedy Loyalty app – PROMOCIJE!