fbpx
VAŠA TURA NA TEDY APLIKACIJI
UPOZNAJTE LOKAL IZ PRVE RUKE

JEDAN POGLED JE DOVOLJAN DA SE KUPCI ZALJUBE U VAŠ BIZNIS 

Vaši kupci će osetiti čarobnu atmosferu Vašeg lokala, čak iako su kilometrima udaljeni. 360Tura ili virtualna šetnja je magičan način da Vas kupci upoznaju, da osete sa koliko ste ljubavi dizajnirali Vaš prostor, a da ne moraju da izadju iz kuće.Virtualna šetnja kroz sve prostorije Vašeg lokala pomaže Vašim budućim mušterijama, da se upoznaju sa Vašim uslugama i mogućnostima.

Zašto je važno da imate virtualni prikaz Vašeg malog biznisa?

Važno je, jer ćete tako steći sigurne kupce. Budući da Vaši kupci imaju celokupan pogled na Vaš lokal, iz svakog ugla,oni će bez greške prepoznati da je ono što nudite prava stvar za njih. Tako ćete uštedeti vreme i sebi i njima, a dobićete prave istinske ljubitelje Vašeg malog biznisa. A verujemo da je to ono što Vam je zaista potrebno.

NEKA VAŠ MALI BIZNIS BUDE PRIMEĆEN

24/7 online

Vaš biznis biće dostupan uvek vašim potencijalnim mušterijama da zavire unutar vašeg prostora. To stvara dodatno poverenje kod mušterija da je baš vaš mali biznis ono što oni traže. Vašu VT naš tim će implementirati:

✔  Tedy APP

✔  Vaš Websajt (ukoliko posedujete)

✔  Google my Buissnes account

✔   Fb buissnes account

Izdvojite se od konkurencije

 Virtualne ture prezentovaće vaš biznis mnogo kvalitetnije i bolje ,i za cilj imaju povećanje broja mušterija koji će doći u vaš lokal. Istraživanja kažu da su biznisi koji poseduju VT  posećeniji  čak za 26% više. VT će povećati broj poseta na vašem websajtu , našoj aplikaciji kao i društvenim mrežama. Google my buissnes više forsira biznise koji imaju postavljene VT.  

 

Benefiti za male biznise    

 ✔  Ušteda vremena vama i klijentima

✔  Povećan broj pregleda   

✔  Privlačenje novih mušterija 

✔   Modernizacija

✔   Mogućnos slanja vaše VT drugima

 

 

 

Virtualne ture su “must have” za sledeće delatnosti

Hotelijeri
Maloprodajne radnje
Restorani&kafići
Saloni lepote&sportski objekti
Igranice&prostori za slavlja

Postanite i vi deo 360 VT zajendice koja raste i razvija se velikom brzinom. Virtualne ture svakako su sredstvo koje ce poboljsati poslovanje i postojanje vaseg biznisa.

[contact-form-7 id="3845" title="Contact form 3 360str"]