Tedy Digitalni kuponi 

Papirni kuponi su prošlost, napravite svoj digitalni kupon odmah

Zamislite da možete u samo nekoliko klikova da svoju Akciju ili Super ponudu prosledite svojim kupcima. Upravo to smo napravili, sa Tedy Digitalnim kuponima imate opciju da prezentujete svoju ponudu na raznim marketing platformama a kupac samo jednim klikom preuzima vašu SUPER PONUDU na svoj telefon.

tedy digitalni kupon

Da li znate da se posle prve posete 60% kupace više nikada ne vrati?

Tedy čuva Vaše kupce i objasniće Vam zašto su promocije Vaših usluga ili proizvoda važne za Vaš mali biznis. Građenje poverenja između Vas i kupaca je najvažniji zadatak koji imate kada gradite Vaš brend.Jedan od načina da promovišete Vaš mali biznis i steknete poverenje među Vašim kupcima jesu: AKCIJE, POPUSTI, PROMO PUNUDE I POKLON VAUČERI.

Postanite TEDY PARTNER i iskoristite mogućnost promovisanja svojih ponuda kreiranjem Tedy digitalnih kupona i poklon vaučera vašeg biznisa. U nekoliko klikova vaš digitalni kupon ili super ponuda naći će se na Tedy Aplikaciji , vašem websajtu ili društvenim mrežama.

Korišćenje našeg oglasnog prostora za sve TEDY PARTNERE je besplatna usluga. Na Vama je samo da osmislite super ponudu a Tedy  Tim će se potruditi da ona dodje do što većeg broja ljudi.

Jako je jednostavno , u samo 3 koraka vaša ponuda biće Online

Kreiramo PONUDU ili AKCIJU

Polazna tačka je kreiranje akcije ili promocije.Vašu akciju prosledjujete na Tedy mail ili viber broj i ona ce se u roku od 24h naći Online.Ukoliko treba pomoć oko ideje naš tim je uvek tu da pomogne.

PRIMER PONUDE 1 :
Ponuda: KUPITE 2 proizvoda 3-ći dobijate za 1din
Vreme trajanja akcije : od 01.01.2022 do 31.01.2022
Kolicina vaučera : Neogranicena

PRIMER PONUDE 2 :
Ponuda: 30% popusta na celu kolekciju ženskih torbi
Vreme trajanja: od 01.02.2022 do 14.02.2022
Količina vaučera : 50kom (samo za prvih 50kupaca)

Kreiramo vašu ponudu i postavljamo je na Tedy app odakle je vi možete deliti dalje na druge marketing kanale po vašem izboru. 

Puštamo ponudu ONLINE

Nakon objave vaše ponuda na Tedy App , svi Tedy korisnici aplikacije će je videti, a Vaši pratioci na Tedy app biće automatski obavešteni da vi imate novu Super ponudu za njih.

Ko su vaši pratioci? Pratioci vašeg biznisa su svi  koji su lajkovali profil Vašeg malog biznisa na Tedy app. Vaše verne mušterije će automatski putem naseg servisa biti obavešteni o svim Vašim Super ponudama.

Svi vaši pratioci su vaši verni potrošači ,oni su tu uvek za vas i čine Vašu Tedy zajednicu koju vi putem našeg servisa možete uvek obaveštavati o novinama vašeg biznisa. Zato širite Vašu zajednicu, i redovno ih obaveštavajte o novinama vašeg malog biznisa, Vaša zajednica će vas još više voleti i preporučiti i svojim prijateljima, a vaš radni dan više nikad neće biti isti. 

Statistika i Monitoring

I na kraju statistika. Tedy vam daje mogucnost da možete da pratite bitne inforacije kako vaša Super ponuda napreduje. I sve to na ekranu svog mobilnog telefona sa bilo koje lokacije. Imate opciju da vidite koliko je puta ukupno i u toku tog tog dana pregledana, a videćete koliko puta je puta iskoriscena aktivirana u vašoj radnji.

SADA SE PITATE KAKO KORISNIK AKTIVIRA VAŠU SUPER PONUDU?

Sve što treba da se uradi je da Vam se pokaže ekran telefona sa vašom promo ponudom a vaši zaposleni je samo trebaju aktivirati dobijenim jedinstvenim KODOM. Svaka aktivirana promocija se takodje beleži , tako ćete uvek znati da li je vaša promocija bila više ili manje uspešna.

Da ne zaboravimo i to da možete pratiti broj pratilaca tj kako napreduje Vaša Tedy zajednica. Jer je vaša Tedy zajednica vaš najbolji poslovni partner. 

Sada se vi sigurno pitate koliko sve ovo košta? Verovali ili ne sistem kreiranja Super ponuda je besplatna usluga za sve Tedy Partnere.

Marketing Tedy

Korišćenje Tedy online bilborda za sve Tedy Partnere  je besplatna usluga, na vama je samo da nam date “Super ponudu” kako bi ona bila što uspešnija. Tedy će sve vaše “Super  ponude” dodatno  ispromovisati na svojim društvenim mrežama i preko svojih influenser Partnera.