fbpx

DA LI ZNATE DA SE 60% KUPACA NE VRATI NAKON PRVE POSETE?

Tedy čuva Vaše kupce i objasniće Vam zašto su promocije Vaših usluga ili proizvoda važne za Vaš mali biznis. Građenje poverenja između Vas i kupaca je najvažniji zadatak koji imate kada gradite Vaš brend.Jedan od načina da promovišete Vaš mali biznis i steknete poverenje među Vašim kupcima jesu: AKCIJE, POPUSTI, PROMO PUNUDE I POKLON VAUČERI.Postanite TEDY PARTNER i iskoristite mogućnost promovisanja svoje promo ponude ili akcije na tedy online bilbord stranici.Promocija i korišćenje našeg oglasnog prostora za sve TEDY PARTNERE je besplatna usluga. Na Vama je samo da osmislite super ponudu a Tedy će se potruditi da ona dodje do što većeg broja ljudi.

LOOK HOW ITS ALL WORKS

KREIRAJMO ZAJEDNO

Polazna tačka je kreiranje promocije. Osmislite Vašu promo ponudu a ukoliko imate nekih nedoumica TedyTim je tu da pomogne.Vašu promo ponudu nam mozete proslediti na Tedy mail ili viber broj i ona ce se u roku od 24h naći na Tedy online bilbordu.

PRIMER PONUDE 1 :
Ponuda: KUPITE 2 proizvoda 3-ći dobijate za 1din
Vreme : od 01.01.2019 do 31.01.2019
Kolicina vaučera : Neogranicena

PRIMER PONUDE 2 :
Ponuda: 30% popusta na celu kolekciju ženskih torbi
Vreme trajanja: od 01.02.2019 do 14.02.2019
Količina vaučera : 50kom (samo za prvih 50kupaca)

TEDY Tim će dizajnirati vaš  promo poster i postaviti ga na online bilbord. Biće Vam prosledjen jedinstveni kod koji aktivira vašu promociju, promo kod znate samo Vi i vaši zaposleni.Jedan promo kod važi samo za jednu promociju. U toku jednog meseca možete postaviti maksimum 3 promocije nekog proizvoda ili usluga koji će se pojaviti na našoj tedy stranici / PROMOCIJE.

PROMOVIŠEMO I PROFITIRAMO

 

Nakon objave vaše promocije na Tedy Online Bilbordu, svi Tedy korisnici će je videti, a Vaši pratioci na Tedy app biće uvek automatski obavešteni da vi imate novu Super ponudu za njih.

Ko su vaši pratioci? Pratioci vašeg biznisa su svi  koji su lajkovali profil Vašeg malog biznisa na Tedy app. Vaše verne mušterije će automatski putem naseg servisa biti obavešteni o svim Vašim postavljenim promocijama, takodje imaju mogućnost da vašu promociju direktno šeruju dalje i tako dodatno izreklamiraju i vaš biznis i promociju. Super, zar ne? 

Svi vaši pratioci su vaši verni potrošači ,oni su tu uvek za vas i čine Vašu Tedy zajednicu koju vi putem našeg servisa možete uvek obaveštavati o novinama vašeg biznisa. Zato širite Vašu zajednicu, i redovno ih obaveštavajte o novinama vašeg malog biznisa, Vaša zajednica će vas još više voleti i preporučiti i svojim prijateljima, a vaš radni dan više nikad neće biti isti. 

STATISTIKA i BROJKE

 

I na kraju statistika. Tedy vam daje mogucnost da nakon postavljanja promocije/promo ponude pratite kako ona napreduje.I sve to na ekranu svog mobilnog telefona i bilo koje lokacije. Imate opciju da vidite koliko je puta ukupno i u toku tog dana pregledana vaša promo ponuda , a takodje ćete moći da vidite koliko puta je puta iskoriscena od strane tedy korisnika.

KAKO SE KORISTI ? ZAPRAVO JAKO JE LAKO.

Sve što treba da se uradi je da Vam se pokaže ekran telefona sa vašom promo ponudom a vaši zaposleni je samo trebaju aktivirati dobijenim jedinstvenim KODOM. Svaka aktivirana promocija se takodje beleži , tako ćete uvek znati da li je vaša promocija bila više ili manje uspešna.

Da ne zaboravimo i to da možete pratiti broj pratilaca tj kako napreduje Vaša Tedy zajednica. Jer je vaša Tedy zajednica vaš najbolji poslovni partner. 

E SAD SE VI SIGURNO PITATE KOLIKO OVO KOŠTA?

Korišćenje Tedy online bilborda za sve Tedy Partnere  je besplatna usluga, na vama je samo da nam date “Super ponudu” kako bi ona bila što uspešnija. Tedy će sve vaše “Super  ponude” dodatno  ispromovisati na svojim društvenim mrežama i preko svojih influenser Partnera.

 

Tedy ONLINE BILBORD SERVIS 

BESPLATNA usluga za sve TEDY Partnere

Ne gubite vreme, prijavite vas biznis

 

Postanite naš TEDY PARTNER još danas i iskoristite mnoge povoljnosti koje naš servis pruža.