fbpx

VREME JE DA UNAPREDITE POSLOVANJE

TEDY PLATFORMA PODIŽE VAŠE POSLOVANJE NA VIŠI NIVO

TEDY – VAŠ DIGITALNI PARTNER U BIZNISU

Tedy je haski koji je dresiran da svojim Partnerima vraća postojeće i dovodi nove mušterije. Sve to uz pomoć svog digitalnog marketing sistema prilagodjenog za male biznise. 

  Tedy pruža mogućnost malim biznisima da iskoriste pogodnosti koje su do skora imali samo veliki.
U pitanju je prvi domaći digitalni marketing sistem i lojalti program, koji za cilj ima da vaše poslovanje podigne na viši nivo.

POVEĆAJTE PROFIT

Kao Tedy Partner dobijate mogućnost pravovremenih obaveštenja o akcijama, popustima ili promo ponudama vašeg biznisa, kao i mogućnost postavljanja vašeg loyalty programa koji će motivisati vaše mušterije da vam se ponovo vraćaju i više troše, pa predstavljaju odličan način za zadržavanje postojećih i privlačenje novih kupaca.

POJAČAJTE ONLINE AKTIVNOST

Kao Tedy partner vaš mali biznis biće više i bolje zastupljen na društvenim mrežama, koje su danas nezaobilazna stanica u svetu digitalnog marketinga.Sve Vaše super ponude i akcije naći će se i na našim Društvenim mrežama koje broje preko 10k pratilaca za sad. A trudićemo se da sve naše Partnere redovno obaveštavamo o poslednjim trendovima vezanim za promociju malog biznisa na  Fb i Instagramu.

POSTANITE DOSTUPNIJI

Kao Tedy partner postajete dostupniji potencijalnim mušterijama. Na Tedy mobilnoj aplikaciji dobijate profil stranicu gde možete istaći najvažnije informacije o svom malom biznisu (slike,kontakt,google map lokaciju-e, cenovnik, online knjigu utisaka,radno vreme… ) a Tedy app iz dana u dan koristi sve veći broj korisnika.

Kao Tedy partner postajete dostupniji potencijalnim mušterijama. Na Tedy mobilnoj aplikaciji dobijate profil stranicu gde možete istaći najvažnije informacije o svom malom biznisu (slike,kontakt,google map lokaciju-e, cenovnik, online knjigu utisaka,radno vreme… ) a Tedy app iz dana u dan koristi sve veći broj korisnika.

POVEŽITE SE SA MUŠTERIJAMA

Preko našeg servisa imate mogućnost direktnog povezivanja sa vašim mušterijama putem push-up notifikacija, pa ćete biti u prilici da ih pravovremno obaveštavate o svim vašim ponudama i akcijama na vreme.Jer će sve vaše objave koje budete postavljali na TedyApp svi korisnici videti odmah. Stoga budite aktivni i koristite vašu oglasnu tablu često.

Preko našeg servisa imate mogućnost direktnog povezivanja sa vašim mušterijama putem push-up notifikacija, pa ćete biti u prilici da ih pravovremno obaveštavate o svim vašim ponudama i akcijama na vreme.Jer će sve vaše objave koje budete postavljali na TedyApp svi korisnici videti odmah. Stoga budite aktivni i koristite vašu oglasnu tablu često.

DA LI STE ZNALI DA SE DIGITALNI TRENDOVI MENJAJU IZ DANA U DAN?

Savremena istraživanja o porastu korisnika u digitalnom svetu idu u našu korist! Zaključak je da Internet i društvene mreže i dalje beleže konstantan rast, dok je najveći porast zabeležen u domenu broja korisnika koji za pristup društvenim mrežama koriste mobilne telefone. Slike i video klipovi su najefikasniji sadržaji u digital marketing strategiji, jer najbrže privlače pažnju kod korisnika. A pogledajte i statistiku koriscenja digitalnih uređaja kod nas. Mozda vam ovo pomogne da vođenje vašeg digitalnog marketinga prepustite baš nama.

%

Poseduje mobilni telefon

U Srbiji je upotreba pametnih mobilinih telefona prerasla korišćenje računara odavno , Danas se pametni telefoni koriste skoro za sve, a ponajviše  za surfovanje po netu i društvene mreže.Kažu istraživanja na 100 stanovnika Srbije ide 130telefona , ostalo izračunajte sami.

%

Malih biznisa poseduje websajt

U Srbiji veliki broj malih biznisa ima websajt , što i dalje nije zavidna brojka ali se procenat malih biznisa koji uvidjaju značaj svog digitalnog izloga povećava svake godine.Ako još uvek nemate svoj websajt nije još kasno da ga postavite online.

%

Poseduje nalog na društvenim mrežama

Veliki broj stanovnika u Srbiji poseduje makar jedan nalog na nekoj od društvenih mreža , a ovaj procenat svake godine vrtoglavo raste. Da li i dalje mislite da Vašem malom biznisu nije potrebna biznis stranica na nekoj od društvenih mreža?

Kako Tedy funkcioniše?

Tedy platforma može da se prilagodi različitim vrstama malog biznisa – bilo da je to fast-food, kafić, restoran, dečija igraonica, teretana, butik, salon lepote ili nešto drugo. Budite ažurni u obaveštavanju korisnika, a sve zanimljive ponude Tedy će postavljati na Tedy app kao i na Tedy FaceBook i Instagram stranicu , koji broje preko 10 hiljada pratilaca – za sada.

KONTROLA POSLOVANJA

Jer je to jako bitno!

Partnerstvo sa našim haskijem donosi vam bolju kontrolu poslovanja, jer u svakom momentu možete imati uvid u kompletno poslovanje (pazare, prodate robe ili usluge, aktivnosti zaposlenih kao i online knjigu utisaka).

KREIRAMO PROGRAM LOJALNOSTI

Uvek tu za Vas!

Zajedno ćemo kreirati vaš nagradni program, a naš tim ljudi će vam dati najbolje moguće opcije za najbolje rezultate, a tu su i ostali marketing saveti koji će vam pomoći da poboljšate vaše poslovanje.

TEDY APP JE LAK ZA KORISNIKE

Vaše mušterije će ga obožavati!

Vaše mušterije će brzo zavoleti našeg digitalnog haskija, koji će ih uvek obaveštavati o vašim super ponudama i akcijama, kao i o nagradnom programu vašeg biznisa. Kompletnu statistiku koliko je Tedy korisnika videlo vašu ponudu pratićete direktno na svom mobilnom telefonu.

VAŠ DIGITALNI BILBORD

Promovišite se uvek i svuda

Svaki Tedy partner na app dobija svoj oglasni prostor / Tedy bilbord koji može koristiti za bilo koji vid promocije proizvoda ili usluge. Postavite svoju promociju/ponudu ili digitalni vaučer putem tedy app i u svakom trenutku možete statistički da pratite kako vaša promocija napreduje. 

NAŠI PARTNERI

folder not found

VLASNIK STE MALOG BIZNISA? 

Proverite zašto se sve veći broj malih biznisa priključuje Tedy Zajednici. Naš digitalni marketing sistem i digitalni loyalty program pomoći će da Vaš biznis poraste , a preko Tedy mobilne aplikacije mnogo naših korisnika moći će da prati sva dešavanja iz vaše radnje. Budite tamo gde su vaše mušterije.

I KOLIKO TO SVE KOŠTA?

 Partner pakete usluga prilagodili smo svakome. Pogledajte i odlučite koji od paketa usluga najviše odgovara vašem biznisu. 


✔ BASIC PAKET 790din ✔ MIX PAKETI od 2090din ✔ PAKETI od 3699din

ZBOG ČEGA POSTATI NAŠ TEDY PARTNER?

Digitalni marketing više nije opcija, već uslov za kvalitetnije i bolje poslovanje. Sa nama dobijate kompletan niz usluga i servis koji je neophodan u današnjem poslovanju. I ne samo to, kao Tedy partner dobijate i popuste na mnoge druge usluge koje su vam potrebne u svakodnevnom poslovanju (uslugu štampe, dizajna, popust u našem Kupon Magazinu – štampano izdanje i još mnogo toga…). Dobijate profil vašeg malog biznisa na Tedy app sa najbitnijim informacijama vaše firme. Profil uključuje :

 ☑ galerija slika i osnovne informacije

 ☑ cenovnik proizvoda ili usluga 

 ☑ link vašeg websajta i lokacija na google mapi

Instagram i Facebook link

Virtualna tura (ukoliko imate )

Jednom rečju – sve najosnovnije informacije vašeg biznisa dostupne u tri klika.

TEDY PARTNERI

folder not found