fbpx

ŠTA VAM DONOSI SARADNJA SA NAŠIM HASKIJEM?

MOGUĆNOST KREIRANJA
NAGRADNOG PROGRAMA

Sa Tedy app imate mogućnost da postavite nagradni program Vaše radnje koji će svi korisnici Tedy app moći da vide. Ako im je Vaš program zanimljiv, eto novih mušterija.

LAKŠE ĆE VAS PRONALAZITI

Pomoću Tedy aplikacije Vaša radnja biće dostupnija novim mušterijama. Vaša radnja/e biće im prikazana na Google mapi sa tačnom lokacijom i osnovnim informacijama radi lakšeg kontakta.

TEDY VAS POVEZUJE SA MUŠTERIJAMA

Sa Tedy softverom Vaše mušterije ostaju upisane u vašoj bazi podataka, tako da ih u svakom momentu možete obavestiti o Vašim novim dešavanjima, popustima ili akcijama putem našeg sistema, push up notifikacijama ili mail servisom.

TEDY KONTROLA POSLOVANJA

Tedy Vam pomaže u kontroli Vašeg poslovanja. U svakom momentu imate najbitnije informacije iz Vaših lokala. Pazari, prodati proizvodi ili usluge, statistika, knjiga utisaka, dolazak/odlazak sa posla vaših zaposlenih…Tedy Vam štedi i skraćuje vreme!

PRUŽANJE MARKETING USLUGA

Pomoć i savetovanje za sve vidove online i offline reklamiranja – Websajt, Social media marketing, grafički dizajn.

LAK ZA KORIŠĆENJE

Vaši zaposleni će jako brzo i lako naučiti da se služe našim programom. TEDY sistem vlasnicima ili menadzerima nudi kompletnu statistiku pregleda i prodaje akciskih proizvoda ili usluga , kao i broj korisnika koji prate vaš mali biznis (vaše najvernije mušterije) koje će uvek bite redovno obaveštavane o svim novinama.

PROMO PONUDA

Tedy se prilagođava različitim vrstama malog biznisa. Predložićemo Vam neke od paketa usluga koje mogu odgovarati Vašem malom biznisu:

Basic Paket

Ovaj paket je predvidjen za sve Vas koji veruju da se poslovanje malih biznisa u budućnosti neće moći zamisliti bez modernih tehnologija i digitalnog marketinga.

Paket obuhvata:

Profil Vaše firme na Tedy app, korišćenje Tedy online bilborda 

+TEDY SERVIS    

790din

Profil podrazumeva:  slike,linkovi za društvene mreže , link ka websajtu , osnovne info , cenovnik , kontakt ,lokacija na google mapi, statistika posete i pregleda online bilborda , mogućnost postavljanja 360video ture vašeg objekta. 

Mix 1

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji želite da Vaš mali biznis bude više zastupljen na Facebook-u i Instagram-u, a za to nemate vremena od mnoštvo drugih obaveza.

Paket obuhvata:

Profil Vaše firme na Tedy app, korišćenje Tedy online bilborda, kreiranje i vođenje Vaše Facebook i Instagram stranice bez uračunatih plaćenih promocija

+TEDY SERVIS  

od 2099din

*ova cena važi za 4 objave mesečno na Vašim društvenim mrežama
*cena za 8 objava mesečno je 2699din
*Sve druge opcije

podložne su dogovoru.  

Mix 2

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji bi svoje poslovanje  dodatno da predstave i ispromovišu online.

Paket obuhvata:

Izrada Vašeg web sajta i održavanje istog, Profil vaše firme na Tedy app, korišćenje Tedy online bilborda.

+ TEDY SERVIS 

2799din

*obuhvata izradu sajta do 5html stranica, u cenu nisu uračunati domen i hosting koji svi naši partneri dobijaju po povoljnijoj ceni.

Mix 3

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji cenite vaše stalne mušterije i želite da postavite loyalty/nagradni program svoje radnje.

Paket obuhvata:

Profil Vaše firme na Tedy app, korišćenje Tedy online bilborda, instalacija i postavljanje Vašeg digitalnog loyalty programa, plaćena reklama na Tedy Loyalty Facebook i Instagram stranici.

+ TEDY SERVIS 

2799din

*Tedy tim će pomoći u kreiranju vašeg loyalty programa ,  učestvovaćemo u obuci vaših zaposlenih, i promovisaćemo ga na Tedy društvenim mrežama.

Tedy XL Paket

Predviđen je za sve Vas koji nemate puno iskustva u digitalnom marketingu ili ste na početku poslovanja, i želite da se za Vaš biznis što pre pozicionira u digitalnom svetu.

Paket obuhvata:

Profil Vaše firme na Tedy app, korišćenje Tedy online bilborda, izrada Vašeg web sajta i održavanje istog, postavljanje programa lojalnosti prilagođenog vašem biznisu, kreiranje i vođenje Vaše Facebook i Instagram stranice (bez uključene promocije).

+ TEDY SERVIS 

od 3699din

* Četiri  objave mesečno na vašem facebook i instagram nalogu(bez uračunate promocije) , kreiranje loyalty programa vašeg biznisa , obuka zaposlenih, sajt do 5html stranica. 

3699din

* Otvaranje facebook i instagram naloga , osam  objava mesečno na vašem facebook i instagram nalogu(bez uračunate promocije) , kreiranje loyalty programa vašeg biznisa , obuka zaposlenih, sajt do 5html stranica. 

4699din 

Otvaranje facebook i instagram naloga , 10 do 15  objava mesečno na vašem facebook i instagram nalogu(bez uračunate promocije), kreiranje loyalty programa vašeg biznisa , obuka zaposlenih, sajt do 5html stranica. 

5699din

TEDY SERVIS ZA PARTNERE

* Besplatne usluge dizajna (kreiranje ili redizajn postojećih vizuala firme, logo/flajeri/rek. posteri…)

* 20% OFF na štampanje reklamnih materijala kod naših partnera iz štamparija

* 30% OFF za reklamu u štampanom izdanju Tedy kupon magazina koji će izlaziti u tiražu od 10 000 primeraka. Više informacija ovde

* Besplatan konsalting  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.