fbpx

ŠTA VAM DONOSI SARADNJA SA NAŠIM HASKIJEM?

MOGUĆNOST KREIRANJA
NAGRADNOG PROGRAMA

Sa Tedy app imate mogućnost da postavite nagradni program vaše radnje, a koji će svi korisnici Tedy app moći da vide. Ako im je vaš program zanimljiv, eto novih mušterija.

LAKŠE ĆE VAS NALAZITI

Pomoću Tedy aplikacije vaša radnja biće dostupnija novim mušterijama. Vaša radnja/e biće im prikazana na Google mapi sa tačnom lokacijom i osnovnim informacijama radi lakšeg kontakta.

POVEZUJEMO VAS SA MUŠTERIJAMA

Sa Tedy softverom vaše mušterije ostaju upisane u vašoj bazi podataka, tako da ih u svakom momentu možete obavestiti o vašim novim dešavanjima, popustima ili akcijama putem našeg sistema, push up notifikacijama ili sms-servisom.

KONTROLA POSLOVANJA

Tedy vam pomaže u kontroli vašeg poslovanja. U svakom momentu imate najbitnije informacije iz vaših lokala. Pazari, prodati proizvodi ili usluge, statistika, knjiga utisaka, dolazak/odlazak sa posla vaših zaposlenih…Tedy vam štedi i skraćuje vreme!

PRUŽANJE MARKETING USLUGA

Pomoć i savetovanje za sve vidove online i offline reklamiranja – Websajt, Social media marketing, grafički dizajn.

LAK ZA KORIŠĆENJE

Vaši zaposleni će jako brzo i lako naučiti da se služe našim programom. Takođe TEDY sistem vam nudi usluge: brojača prodatih proizvoda, broj izdatih kupona ili poena, reći će vam ko su najvernije mušterije, imaćete kontrolu dolaska i odlaska zaposlenih, online knjigu utisaka…

PROMO PONUDA

Tedy se prilagođava različitim vrstama malog biznisa. Predložićemo vam neke od paketa usloga koje mogu odgovarati vašem malom biznisu:

Mix 1

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji želite da vaš mali biznis bude više zastupljen na Facebook-u i Instagram-u, a za to nemate vremena od mnoštvo drugih obaveza.

Paket obuhvata:

Reklamiranje na Tedy app, kreiranje i vođenje vaše Facebook i Instagram stranice bez uračunatih plaćenih promocija 

 

od 2099din

Mix 2

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji bi svoje poslovanje  dodatno da predstave i ispromovišu online.

Paket obuhvata:

Izrada vašeg web sajta i održavanje istog, reklama na Tedy app, korišćenje vaše digitalne oglasne table.

 

2699din

Mix 3

Ovaj paket predviđen je za sve Vas koji žele da imaju Nagradni / Loyalty program svoje radnje.

Paket obuhvata:

Reklama na Tedy app, korišćenje digitalne oglasne table, instalacija i postavljanje vašeg digitalnog loyalty programa, plaćena objava na Tedy Loyalty Facebook i Instagram stranici.

 

2799din

Tedy XL Paket

Predviđen je za sve Vas koji nemate puno iskustva u digitalnom marketingu ili ste na početku i želite da se za vaš biznis što pre pročuje u digitalnom svetu.

Paket obuhvata:

Reklama na Tedy app, korišćenje digitalne oglasne table, kreiranje vašeg web sajta i održavanje istog, postavljanje programa lojalnosti prilagođenog vašem biznisu, kreiranje i vođenje Vaše Facebook i Instagram stranice (bez uključene promocije).

 

od 3699din