fbpx
+38160 0850 060 office@tedyloyalty.com

PROMOVIŠITE VAŠ BIZNIS

UVEK I SVUDA

BRZA I MODERNA KONTROLA POSLOVANJA KOJA STAJE U DžEP

ŠTA JE TEDY KONTROLA POSLOVANJA?

Tedy sistem kontrole je brz i lak sistem koji Vam daje sve najbitnije informacije o Vašem poslovanju, na dnevnom i periodičnom nivou. Konstruisan na android sistemu, stabilniji je, brži i praktičniji od ostalih POS sistema naplate i kontrole poslovanja. Nema kablova i velikih računara koji vam zauzimaju prostor u lokalu , a često se dešava da iz raznoraznih razloga ne funkcionišu najbolje. Tedy sistem kontrole se implementira na Tablet uredjaju i ima mogućnost povezivanja sa štampačem preko bluetooth-a. U svakom trenutku imate pregled stanja u lokalu.

ŠTA NAS TO RAZLIKUJE OD OSTALIH

 

JEDNOSTAVNOST RUKOVANJA

Tedy sistem kontrole je jako jednostavan za rukovanje, već nakon sat vremena obuke Vaši će zaposleni znati da ga koriste. Korišćenjem našeg sistema kontrole imaćete u svakom trenutku uvid u najosnovnije informacije , izveštaje i statistiku. Sve vaše informacije se čuvaju i možete ih dobiti u svakom momentu i gde god da se nalazite. 

Sa našim sistemom imate mogućnost da u samo par klikova ubacite nov proizvod ili uslugu , promenite cenu postojećem , postavite odredjenu boju tastera za odredjene kategorije radi lakšeg rada kao i setovanja najprodavanijih proizvoda. Main screen ima 16 tastera a prebacivanje na sledeci ekran je na slajt , čime je zagarantovan brz rad vaših prodavaca.   

U 3 KLIKA DO NAJBITNIJIH INFORMACIJA

Sa Tedy sistemom kontrole poslovanja sve najosnovnije i najbitnije informacije su Vam uvek na dohvat ruke. U samo nekoliko klikova dobićete informacije o:

✔ PROMETU PO SMENAMA

✔ DNEVNIM IZVEŠTAJIMA (pazar , potrošnja robe/usluga )

✔ PERIODIČNIM IZVEŠTAJIMA  (pazar ,potrošnja robe/usluge)

✔ PREGLED I IZVEŠTAJI O ZAPOSLENIMA (broj radnih dana , broj radnih sati , vreme dolaska i odlaska sa posla)

✔ SLANJE IZVEŠTAJA NA MAIL (pdf format)

BRZA I JEDNOSTAVNA INSTALACIJA SISTEMA I OBUKA ZAPOSLENIH

Sve što vam je potrebno da bi koristili naš sistem kontrole je da vaša firma bude TEDY PARTNER. Od nas ćete dobiti komplet opremu koja podrazumeva tablet i nosač kao i mogućnost povezivanja štampača, ukoliko imate potrebu za štampom ne fiskalnih računa, kupona , online porudžbina ili reklamnih poruka vašeg biznisa.  Kompletan sistem ne zahteva puno prostora niti preskupu opremu.

 Depozit za termalni bluetooth štampač         ✔ 3990din

 Depozit za tablet      ✔ 8inch / 9990din             ✔ 10inch / 11990din

Nosač za tablet         ✔ 1din do 6000din u zavisnosti od nosača

PROMO CENA NAŠEG TEDY SISTEMA KONTROLE POSLOVANJA ZA SVE TEDY PARTNERE JE SAMO 

790din/mesečno

zakažite besplatnu presentaciju Tedy online kontrole poslovanja u vašem lokalu  

🔻🔻🔻🔻🔻