fbpx

š

 

Kupon Magazin za mart mesec

Pogledajte  koja su slobodna mesta ostala u našem novom izdanju kupon magazina. Plan puštanja novog broja magazina je 8.Mart 2022.god , a magazin ce biti pušten u Pančevu. Očekujemo puno dobrih ponuda.Martovsko Izdanje će se distribuirati u 10000+2000 primeraka. Martovski broj našeg magazina biće distribuiran na teritoriji užeg centra grada Pančeva. Dodatnih 2000 primeraka biće podeljeno mnogobrojnim Tedy Partnerima i na popularnim lokacijama u gradu.  Mi garantujemo da  magazin sigurno završava u sandučetu , a vi dragi naši partneri bićete obavešteni na kojim su lokacijama podeljeni (dobijate izveštaj sa naše strane). Naš partner Pošta Srbije distribuira naš Kupon magazin stoga ne brinite.

Postarajte se da Vaš kupon bude što zanimljiviji i sa što boljom ponudam za krajnjeg kupca, a nadamo se vaše buduće stalne mušterije. Požurite i rezervišite na vreme vaše mesto po PROMO CENI za Tedy partnere. 

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Rezervišite svoje polje online ili nas kontaktirajte za vise info