fbpx
+38160 0850 060 office@tedyloyalty.com

Kupon magazin

Jedinstveni koncept na tržištu , distribuira se u 10000 primeraka. Garantujemo da magazin završava u sandučićima jer taj posao za nas OBAVLJA Pošta Srbije.  

Kupon Magazin kao najpovoljniji vid reklame

Tedy kupon magazin je potpuno jedinstveni koncept na tržištu!

Sve super ponude na jednom mestu! Štampan i distribuiran u 10.000 primeraka, Tedy kupon magazin je najpovoljniji vid promocije vašeg malog biznisa.

Generalno nov koncept za promociju Vašeg malog biznisa , i definitivno najpovoljniji vid reklame. Kupon magazin će u početku izlaziti 4 puta godišnje na teritoriji Beograda. Sve naše partnere blagovremeno ćemo obaveštavati na kojoj teritoriji grada ćemo ga distribuirati.

Sarađujemo sa Poštom Srbije, koja za nas distribuira Tedy magazin kako bi stigao na pravu adresu! A svima koji se oglašavaju šaljemo adrese na koje je magazin distribuiran od strane Pošte Srbije. To je cool!

Prostor možete iskoristiti za kupon, promociju ili oglas.  Dimenzija pojedinačnog mesta je 9x9cm, uz mogućnost spajanja polja! Specijalna cena za Tedy Parnere u Promo periodu je 3990 din!

Poštovani partneri, sa ponosom vas obaveštavamo da će prvo izdanje kupon magazina u 2020god biti štampano u 12000 primeraka i bice distribuiran na dve opštine Vračaru i Starom Gradu. Saradnja sa Poštom Srbije garantuje da naš magazin završava tamo gde treba – u sandućićima vaših potencijalnih mušterija. Rezervišite vaše mesto u magazinu na vreme.

 

TEDY VAS OBAVEŠTAVA

Prvo izdanje u 2020god izlazi 14.02.2020. - rezervisite vase polje na vreme.

Vreme preostalo da rezervisite vaše polje na vreme

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Šta se dobija dobro kreiranim kuponom

POVEĆAJTE PROFIT

Kuponi su se mnogo puta dokazali kao veoma dobra alatka u privlačenju mušterija, nezavisno od obima i kapaciteta vaše trgovine. Kuponi dovode ljude u vašu ranju, na mesto gde želite da budu.

UPOZNAJTE NOVE MUŠTERIJE

Kuponi proširuju domet poslovanja, potrošači su spremni da pređu velike razdaljine kako bi unovčili vredne kupone.

PLANIRAJTE PAMETNO

 Kuponska prodaja je najlakša za evaluaciju prodaje
i promocije i obezbeđuje povratnu informaciju
od potrošača. To olakšava planiranje budućih
promocija.

Najčešća pitanja?

Kako kuponi pomažu mom biznisu?

Kuponi privlače veliki broj mušterija i dovode vam ih na noge tj u vašu radnju.Ideja kupona je da prezentujete vaš proizvod ili uslugu u najboljem svetlu i prezentujete ostale stvari koje vaš biznis nudi.

Gde se kupon magazin distribuira i ko ga raznosi?

Distribuira se u 10000 primeraka za sad samo na teritoriji grada Beograda.Sve partnere ćemo na vreme obaveštavati o izlasku kupon magazina kao i o tome na kojoj lokaciji će biti distribuiran. Jako bitna stvar koji naši partneri treba da znaju da naš kupon magazin distribuira Pošta srbija – dobri stari poštar 🙂 , i to nam garantuje ulazak u svako sanduče u delu gde se distribuira.

Da li postoji vremensko ograničenje tj važenje kupona?

 Kuponi koje postavite u našem magazinu traju onoliko koliko vi odredite. 

Koje su mogućnosti kupona , kakve vrednosti mogu da budu?

Kupon može biti uradjen da ima procentualnu ili fiksnu vrednost. Primer: 

1.Ovim kuponom ostvarujete popust u vrednosti od 20% na bilo koju sumu preko 1000din.

2. Ovim kuponom ostvarujete popust od 300din na bilo koju vrednos robe/usluge preko 1500din.

Koja je veličina zakupljenog polja u magazinu?

Veličina polja je 9x9cm , polja se mogu spajati ako vam je ova veličina mala za vaš oglas.  Možete spojiti dva, četiri ,šest ili 12polja. Za više info kontaktirajte nas.

Želite da rezervišete polje – kontaktirajte nas