fbpx

Ako jedna fotografija vredi više od 1000 reči, koliko vredi fotografija od 360°?

Sigruno ste videli da se sve više malih biznisa opredeljuje za opciju prezentovanja svog prostora pomoću tzv. fotografije 360°. Radi se o virtualnim turama tj. o virtualnoj šetnji.

Šta je zapravo virtualna šetnja?

Virtualne šetnje vašim posetiocima omogućavaju celokupni pogled na prostor koji prezentujete. Pogled obuhvata celokupnu sferu, 360°x 180°. Pogled u virtualnim turama  možete pomerati u svim smerovima. Kreiraju se spajanjem fotografija iz svih uglova, spajaju u VR panorame koje je se potom povezuju u virtualnu šetnju.

Virtualna šetnja / panorama u 360° (VR)  osiguraće vaš uspeh u poslovanju.

Predstavljamo vam 3 benefita ukoliko se odlučite da prezentujete svoj prostor vašim potrošačima na ovaj način:

1. Prelazak na novu marketinšku platformu 

Opšte tržišno pravilo je da svakodnevno morate istraživati i testirati nove platforme. Ukoliko koristite npr. društvenu mrežu Facebook ili Instagram za vaše poslovanje, svakako je da će ono rasti kako se i same platforme društvenih mreža budu unapređivale i rasle. Zato je bitno da između ostalog, vaše poslovanje ugleda svetlo dana na društvenim mrežama.

Prvo iskustvo vašeg potencijalnog klijenta je vaša web strana, te stoga virtualnom prezentacijom ne samo da ćete poboljšati vaš sajt već ćete i vaše poslovanje prikazati u najboljem svetlu. Jedno je sigurno – posetioci će se duže zadržavati na vašem sajtu i bolje se upoznati sa vašom ponudom. Neke statistike kažu da je 70% prodavaca koji koriste VR ture povećalo svoje poslovanje upravo zahvaljijući istim. Korišćenjem virtualnih tura na svim platformama, osigiraće više pregleda na vašim objavama. U svetu brzih i modernih komunikacija učinak vašeg web sajta, biće primetan samo ukoliko budete bili korak ispred konkurencije.

2. Neograničene mogućnosti za gledaoce

Umesto da uradite 15 fotografija, mozete snimiti jednu kako biste sakupili sve informacije koje želite prikazati. Ništa ne može da ospori toliko dobro kao činjenica da ćete uz 360 video snimak imati osećaj da ste zaista na tom mestu koje gledate. Što više informacija budete pružili svojim potrošačima, to ćete probuditi više empatije i samu svest kod istih.

3. Potrošačka lojalnost

Kada mali biznisi ulažu velike napore za postavljanje novih oblika medija i sadržaja, svakako je sigurno da mole za pažnju samih potrošača. Objavljivanje novog i zanimljivog sadržaja prezentujete publici da ste uvek inovativni. Generelno govoreći, odašiljete svojim potrošačima da ćete biti prisutni i nećete sa scene nestati već sutra.

Virtualne ture postavljene na Vaš sajt ili na našu Tedy aplikaciju su jako atraktivne i izazivaju super reakcije pa su definitivno obavezan deo vaše online prezentacije, ukoliko želite da ostavite što bolji utisak na posetioce.

VT su idealne za sledeće biznise:

– Hotelijere
– Ugostitelje
– Salone Lepote
– Dečije Igraonice
– Sportske objekte
– Teretane
– Sale za vežbu
– Prodajne objekte

Mi smo tu da Vaše poslovanje podignemo na viši stepen . Za više informacija posetite naš sajt  www. tedyloyalty.com.

Ukoliko postanete naš partner, možete iskoristiti promo ponudu koja je u toku!